Zoeken
  • Fysiotherapie Jonkerbos Nijmegen

Online leefstijlcoaching aanbieding: NU 5 sessies voor 79 euro!


Al enkele weken heeft de Corona-crisis ons stevig in zijn greep. Voor de één betekent dit een tijd van rust en bezinning, voor de andere brengt het wellicht spanningen en zorgen met zich mee. Hoe dan ook: we worden geconfronteerd met de manier waarop wij ons leven tot nu toe hebben geleid en moeten ons aanpassen aan de huidige situatie. Het motto 'never waste a good crisis' kan hier uitkomst bieden!


Er zijn veel mensen die nu de tijd aanwenden om gedrag onder de loep te nemen dat niet altijd even gezond was: Te lang doorwerken, onvoldoende aandacht voor voeding en slaap of te weinig bewegen...dit wordt vaak een gewoonte die er 'in sluipt'. Nu is de perfecte tijd om die gewoonten om te keren naar een situatie die wél bijdraagt aan je gezondheid!


Maar: Wat is nu een gezond dieet dat bij jou past? Wat kan je concreet doen om beter te slapen? Hoe kan je verantwoord starten met sporten zonder op termijn blessures op te lopen? Om deze vragen te kunnen beantwoorden heb ik een prachtig aanbod voor mensen die hulp en ondersteuning kunnen gebruiken.


In samenwerking met Social Deal krijg je nu een flinke korting op online leefstijlcoaching op maat! Dit pakket bestaat uit:


1 x Intake, waarin we jouw doel en huidige gezondheid en gewoonten in kaart brengen.

3 x Coachingssessies met tips en individuele ondersteuning voor jouw doel,

1 x Sessie ter evaluatie en afsluiting.


Iedere sessie is online in een beveiligde omgeving en duurt maximaal 40 minuten.


Dit pakket heeft normaliter een waarde van 225 euro. ik geef het jou nu voor 79 euro! Na aanschaf is de voucher 6 maanden geldig. Kijk voor de voorwaarden op Social Deal, De link volgt, dus hou het in de gaten!


Blijf gezond en veilig!

Esther
0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven